turnuri la apaca - update












Am facut din fotografierea turnurilor o reteta. Pentru ca un post sa fie complet, e nevoie de doua poze pentru fiecare turn. Un plan general care sa il integreze in peisajul industrial din care face parte, care sa fie o indicatie despre locul respectiv, in eventualitatea ca cineva o sa il viziteze in viitor. Si o poza de la baza turnului, care sa accentueze monumentalitatea si stranietatea acestor obiecte arhitecturale.













In cazul turnurilor de la Apaca, pentru a reusi sa fotografiez cele doua turnuri din curtea fabricii, a trebuit sa scriu o cerere de autorizare. Dupa ce am depus hartia la secretariat, in interval de doua zile, secretara fabricii m-a sunat spunandu-mi ca pot sa vin sa fac poze.












Intre timp renuntasem la slujba de la galerie, unde aveam la dispozitie si timp si camera lor digitala. Asa ca nu aveam nici cand sa fac poza si nici cu ce. Un prieten s-a oferit sa ma ajute. A mers acolo cu camera lui si a facut pozele. Enjoy :)

2 comments:

Anonymous said...

great job:D

Anonymous said...

Vor fi daramate in curand, le vad pe fereastra, toata zona industriala este rasa de pe fata pamantului. Le-a luat doar cateva zile...