album cu turnuri















Au trecut aproape trei luni de la targul de DIY. Intre timp am invatat sa fac pdf-uri, asa ca de acum versiunea electronica a albumului cu turnuri de apa din Bucuresti cu care am participat la targ e disponibila aici pe blog.















Dupa cum poate stiti deja, este vorba de un mini-album cu fotografii alb-negru cu 10 turnuri si un articol in engleza. In albumul 21x14 cm mai este inclusa si o harta a turnurilor de apa din orasul Bucuresti. Puteti sa il descarcati de aici.















Am facut albumul folosind imprimanta unei prietene, ghilotina ei de hartie, o folie transparenta de invelit dosare si un capsator. La inceput am avut impresia ca va iesi cu totul altfel decat am vrut (si initial chiar voiam sa il scot la tipografie). In final a iesit mult mai bine decat ma asteptam. Si cu mult mai putine mijloace.

4 comments:

Ionut said...

au towerspotting:

1. irina cios
2. victor filip
3. vlad nanca x 2
4. niste skateri
5. horea voichita
6. cosmin voicu
7. elena ciobanu
8. felix grimm
9. ionut cioana

Steve Fiare said...

Si daca vor si ceilalti ? Cum procedam ? Sunt dispus sa platesc costurile. Doar spune-mi cum si ce. Doresc un exemplar.

Anonymous said...

Excelenta treaba, Ionut!

cred ca in profunzimea noastra, cea tainica si nepervertitata, suntem inca atasati de valorile erei Gutemberg, adica simtim nevoia sa simtim si sa pipaim hirtia, sa o mirosim, sa vedem imaginea imprimata pe genunchi, nu construita exclusiv din pixeli rasfirati pe monitor...

Felicitari, deci pentru acest album, si daca mai vrei sa-l tirajezi prin tipografiere, da-mi un semn, poate gasim ceva finante la Directia de Patrimoniu...hai, vino cu o propunere concreta!

Vladimir

Victor Plastic said...

never got the chance to say thank you